Salt la continut
Oferta limitata masaj
Oferta Vacuum endermologic
Luna noiembrie este luna ideala in care sa incepeti sedintele de epilare definitiva!

Expunerea la soare in aceasta perioada nu mai este o problema, iar timpul este suficient pentru a scapa definitiv de firele de par nedorite pana sa revina zilele calduroase.

La Body Secret Spa ti-am pregatit cea mai avantajoasa oferta a sezonului


Oferta Epilare definitivaPlatesti 4 sedinte de criolipoliza si primesti
6 sedinte
1200 lei 800 lei
OFERTA LIMITATA
Va asteptam in salonul nostru modern sa va rasfatati cu procedurile noastre.
Programari
Logo bodysecretspa.ro

Vacuum Endermologic

Ce este Vacuumu-ul Endermologic?

Acest aparat combină patru tehnologii diferite prin cele patru capete care pot fi folosite pe toate zonele corpului și pe orice tip de piele. Fiecare capăt utilizează vacuum-ul împreună cu o altă medotă de tratament pentru rezultate optime. Alege un tratament non-invaziv, lipsit de durere, care va duce la întinerirea pielii, eliminarea celulitei și a vergeturilor, slăbirea siluetei și un boost de încredere.

Primul capăt, vacuum-ul cu cavitație, ajută la eliminarea localizată a grăsimilor de pe șolduri, coapse, fese, și abdomen. Acest tratament utilizează ultrasunete de joasă frecvență care ajută la creșterea temperaturii locale și creează presiune in interiorul stratului adipos.

Al doilea capăt, cel cu radiofrecvență, este perfect pentru eliminarea celulitei și a vergeturilor. Căldura localizată provoacă o contracție imediată a fibrei de colagen din piele și creează efectul de lifting.

Al treilea capăt, cel pentru radiofrecvență facială, duce la o conturare 3D a feței și reduce aspectul neplăcut al bărbiei duble, cât și al altor defecte la nivelul tenului. Acest tratament est perfect pentru persoanele care nu își doresc intervenții chirurgicale.

Al patrulea capăt, radiofrecvența pentru brațe, este special gândit pentru a elimina grăsimile, pentru a conferi fermitate pielii și pentru a tonifia zona brațelor. Aceasta este de multe ori o zonă problematică, dar cu ajutorul vacuum-ului endermologic, vei vedea rezultate încă de la prima ședință.
Preturi si Oferte - Vacuum Endermologic

DenumireNr. sedintePret
Vacuum endermologic
1
90 Lei
Abonament 2 luni - Vacuum endermologic
6
450 Lei
Vacuum endermologic- elimina barbia dubla, sporeste productia de colagen
Barbie, contur fata/ 10 minute/ sedinta
Pentru rezulate mai bune se lucreaza cu produse Juliette Armand (+10/ lei/ peocedura)
Cere oferta

sau