Salt la continut
Oferta Epilare definitiva
Luna noiembrie este luna ideala in care sa incepeti sedintele de epilare definitiva!

Expunerea la soare in aceasta perioada nu mai este o problema, iar timpul este suficient pentru a scapa definitiv de firele de par nedorite pana sa revina zilele calduroase.

La Body Secret Spa ti-am pregatit cea mai avantajoasa oferta a sezonului


Oferta Epilare definitivaPlatesti 4 sedinte de criolipoliza si primesti
6 sedinte
1200 lei 800 lei
OFERTA LIMITATA
Va asteptam in salonul nostru modern sa va rasfatati cu procedurile noastre. Aparatul nostru de epilare definitiva cu laser dioda este de ultima generatie, iar rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta!
Programari
Logo bodysecretspa.ro

Spatula cu ultrasunete


CE ESTE SPATULA CU ULTRASUNETE?


Spatula este cea mai eficienta modalitate de curățare a pielii, eliberând sebumul, impuritățile și resturile celulare din foliculi pentru o piele mai curata și mai sănătoasă. Tenurile acneice beneficiază de o curățare profunda care vă grăbi vindecarea imperfecțiunilor. Spatula cu ultrasunete are mai multe funcții:
  • Funcția de curățare faciala fară durere
  • Funcția de lifting facial
  • Funcția de peeling


CUM FUNCȚIONEAZĂ SPATULA CU ULTRASUNETE?

Prin funcția de curățare a spatulei, impuritățile de sub piele ies la suprafață fară a fi nevoie de metode clasice cum ar fi statul la aburi sau curățarea cu ajutorul extracțiilor dureroare care inflamează tenul.

Prin funcția de lifting facial se obține tonifierea mușchilor fetei și ridicarea acesteia cu ajutorul ultrasunetelor și vibrațiile emise de spatula care contracta musculatura facială.

Prin funcția de peeling a spatulei se îndepărtează pielea moartă și se redă luminozitatea pielii cât și aspectul proaspăt al acesteia.

CATE ȘEDINȚE SE RECOMANDĂ?


Este recomandat o ședință/lună. Este recomandat ca ședințele să nu fie făcute în perioada verii. În cazul tenurilor acneice se recomanda 4 ședințe de curățare profundă. Spatula cu ultrasunete nu provoacă inflamație și accelerează vindecarea rănilor!


PENTRU CINE ESTE RECOMANDAT TRATAMENTUL DE CURĂȚARE CU AJUTORUL SPATULEI CU ULTRASUNETE?


Răspunsul este simplu, tratamentul de curățare faciala cu ajutorul spatulei este recomandat oricărei persoane care își dorește un ten curățat în profunzime, fară imperfecțiuni și impurități. Pentru un ten luminos cu aspect întinerit și o senzație de prospețime, este recomandată cel puțin o ședință de curățare pe lună.
Preturi si Oferte - Spatula cu ultrasunete
1 sedinta
80 Lei
4 sedinte - 2 luni
280 Lei
Cere oferta