Salt la continut
Oferta limitata masajOferta limitata masajOferta limitata masajOferta limitata masajOferta limitata masaj
Oferta Vacuum endermologic
Luna noiembrie este luna ideala in care sa incepeti sedintele de epilare definitiva!

Expunerea la soare in aceasta perioada nu mai este o problema, iar timpul este suficient pentru a scapa definitiv de firele de par nedorite pana sa revina zilele calduroase.

La Body Secret Spa ti-am pregatit cea mai avantajoasa oferta a sezonului


Oferta Epilare definitivaPlatesti 4 sedinte de criolipoliza si primesti
6 sedinte
1200 lei 800 lei
OFERTA LIMITATA
Va asteptam in salonul nostru modern sa va rasfatati cu procedurile noastre.
Programari
Logo bodysecretspa.ro
R FIT este un aparat de ultimă generație, recunoscut pentru eficacitatea sa excepțională în tonifierea musculară și reducerea celulitei.

Cum funcționează?


Programul de lucru presupune un set de 8 tipuri de exerciții fizice anaerobe, care solicită în rotație majoritatea grupelor principale de mușchi. Fiecare exercițiu durează între 2 și 3 minute, garantând rezultate rapide și vizibile.

Beneficiile R FIT:


Aparatul R FIT combină efectele benefice ale masajului de tonifiere musculară, de slăbire, limfatic și de relaxare. Funcțiile includ masaj cu role, terapie cu infraroșu și cromoterapie.

Prin acțiunea razelor infraroșii, grăsimea este eliberată prin spargerea celulelor adipoase de suprafaţă. Rolele din lemn, activate de dispozitiv, efectuează un masaj profund, personalizat pentru intensitatea dorită de utilizator. Rezultatele sunt excelente în obținerea fermității pielii, eliminarea aspectului de coajă de portocală și facilitarea eliminării toxinelor prin drenaj limfatic.

În plus, razele infraroșii ajută la producția de colagen și elastină, reducând vergeturile și conferind pielii suplețe și elasticitate, iar funcția de cromoterapie echilibrează tonusul pielii, asigurând o strălucire naturală a pielii.

Prin sesiunile regulate de antrenament cu R FIT, vei observa o creștere semnificativă a metabolismului, facilitând astfel arderea grăsimilor și obținerea unei siluete mai tonifiate.

Utilizarea R FIT optimizează circulația sângelui, asigurând o mai bună oxigenare a țesuturilor și eliminarea eficientă a toxinelor din organism prin sistemul limfatic.

Exercițiile efectuate cu R FIT implică o gamă variată de mușchi, contribuind la dezvoltarea unei musculaturi flexibile și rezistente, esențiale pentru o bună funcționare a corpului.

Înaintea unei sesiuni intense de antrenament, R FIT pregătește musculatura, crescând elasticitatea și rezistența acestora, pentru a profita la maxim de fiecare exercițiu.

După antrenamente intense, R FIT acționează ca un remediu eficient, ajutând la reducerea durerii musculare și accelerarea procesului de recuperare, astfel încât să poți reveni rapid la activitățile tale obișnuite.
no pic
Cu ajutorul tehnologiei avansate, R FIT contribuie la refacerea mușchilor afectați de leziuni, asigurând o recuperare mai rapidă și eficientă.
Utilizarea regulată a aparatului R FIT reduce inflamațiile și ajută la relaxarea articulațiilor, contribuind la menținerea sănătății și mobilității acestora.
no pic

Alte beneficii:


  • Activează metabolismul și ajută la pierderea în greutate.
  • Îmbunătățește circulația sângelui și a limfei.
  • Sporește flexibilitatea și performanța musculară.
  • Pregătește musculatura pentru antrenament.
  • Reduce durerea musculară și accelerează recuperarea după efort.
  • Facilitează recuperarea după leziuni musculare.
  • Scade inflamațiile și stresul articular.

Atenție, rezultatele pot fi influențate de reacția individuală a corpului, dar și de disciplina în alimentație.

Descoperiți secretul unui corp tonifiat și lipsit de celulită cu R FIT la Body Secret Spa. Programează acum o ședință și fii cu un pas mai aproape de corpul visurilor tale!
Preturi si Oferte - R FIT

DurataNr. sedintePret
40 minute
1
50 Lei
5
150 Lei
10
250 Lei
45 minute
1
55 Lei
5
210 Lei
10
360 Lei
60 minute
1
70 Lei
5
280 Lei
10
460 Lei
Cere oferta

sau