Salt la continut
Oferta limitata masajOferta limitata masajOferta limitata masajOferta limitata masajOferta limitata masaj
Oferta Vacuum endermologic
Luna noiembrie este luna ideala in care sa incepeti sedintele de epilare definitiva!

Expunerea la soare in aceasta perioada nu mai este o problema, iar timpul este suficient pentru a scapa definitiv de firele de par nedorite pana sa revina zilele calduroase.

La Body Secret Spa ti-am pregatit cea mai avantajoasa oferta a sezonului


Oferta Epilare definitivaPlatesti 4 sedinte de criolipoliza si primesti
6 sedinte
1200 lei 800 lei
OFERTA LIMITATA
Va asteptam in salonul nostru modern sa va rasfatati cu procedurile noastre.
Programari
Logo bodysecretspa.ro

Presodrenaj Limfatic

CE ESTE PRESODRENAJUL LIMFATIC?

Drenajul limfatic sau presoterapia, adică masajul sub presiune, este una dintre cele mai eficiente metode de tratare a edemului, adică a membrelor umflate. În medicina estetică, drenajul limfatic este un element de bază, o metodă total nedureroasă, relaxantă și foarte eficientă cu efect de slăbire rapidă, drenare, detoxifiere a organismului, reducere a celulitei și cantității de apă acumulată în exces.

Presodrenajul este o tehnică plăcută de masaj care îmbunătățește metabolismul organismului, stimulează sistemul limfatic pentru a purifica corpul de toxine și susține transferul de grăsime eliberat în timpul altor tratamente (de exemplu, criolipoliza, radiofrecvența, terapia cu unde de șoc) la nivelul sistemului limfatic.
no pic
no pic

LA CE AJUTĂ PRESODRENAJUL LIMFATIC?

Drenajul limfatic este ideal pentru tratamentul așa-numitului sindrom de „picioare obosite”, necesar pentru femeile care se plimbă în tocuri înalte și pentru cei care își petrec activitatea stând în picioare. Îmbunătățește circulația (pentru a preveni venele varicoase) și umflarea inestetică a picioarelor.

Dacă ai celulită și îți dorești o piele mai netedă, fără gropițe de grăsime, atunci Presodrenajul este o alegere non-invazivă și eficientă de tratament care se concentrează pe drenaj limfatic și pe stimularea circulației sanguine. Presoterapia ajută la accelerarea procesului de vindecare natural al corpului, impulsionează pierderea în greutate și eliminarea toxinelor prin accelerarea metabolismului.

De asemenea, tonusul este mult îmbunătățit, pacientul își redobândește energia și se elimină cantitatea de apă care se stochează de obicei în membrele inferioare. S-a demonstrat, de asemenea, că ajută stimularea circulației celor care suferă de circulație deficitară la nivelul mâinilor și picioarelor și poate ajuta în prevenirea varicelor.

CÂT DUREAZĂ O ȘEDINȚĂ DE TRATAMENT ȘI DE CATE ȘEDINȚE DE PRESODRENAJ AVEM NEVOIE?

O ședință de drenaj limfatic durează 60 de minute. Este recomandat un pachet este de 12 ședințe, cate 3 pe săptămână.
Tratamentele sunt programate, de obicei, la fiecare 2 zile iar pacienții observă rezultate vizibile după primul tratament.

CARE SUNT REZULTATELE OBȚINUTE ÎN URMA PROCEDURII DE PRESODRENAJ LIMFATIC?

În urma studiilor clinice efectuate pentru presoterapie s-au observat o serie de rezultate imediate, inclusiv o stare generală de bine, îmbunătățirea tonusului general și eliminarea kilogramelor în plus.

Drenajul limfatic de ultimă generație este de asemenea indicat ca și procedură standard de recuperare după liposucția chirurgicală, contribuind la redobândirea tonusului pielii și a celui muscular.

CARE SUNT CONTRAINDICAȚIILE PRESODRENAJULUI LIMFATIC?

Persoanele cu dispozitiv metalic sau implant nu pot beneficia de presoterapie. De asemenea, femeile care sunt însărcinate nu pot fi supuse acestui tratament.

PRESODRENAJ 2 IN 1

Procedura de presodrenaj 2 în 1 reprezintă combinarea a doua terapii care se desfășoară în același timp. Costumul de presodrenaj care ajută la eliminarea toxinelor din organism dispune de un sistem infrarosu(termocuverta), iar cele două proceduri acționează în același timp., Tratamentul la termocuverta. prin efectul de saună, permite slăbirea localizată doar în zonele dorite. Temperaturile ridicate obținute prin radiațiile infraroșu de până la 70 grade, aplicate local, în zonele cu “probleme”, duc la arderea rapidă a țesutului adipos și la accelerarea semnificativă a metabolismului celular și a procesului de eliminare a toxinelor și a lichidului tisular în exces. Astfel se produce o detoxifiere a organismului și scăderea retenției de apa.
Cele două terapii combinate crează rezultate vizibile într-un timp scurt.

Beneficiile unei astfel de terapii combinate sunt:
• toxinele sunt eliminate mai repede cu ajutorul transpirației, nu doar prin limfă așa cum se întâmplă la presodrenajul clasic.
• Se elimină excesul de apă din organism
• Reducerea aspectului de coajă de portocală dat de celulită
• Scăderea în kilograme
no pic
no pic

PRESODRENAJ 3 IN 1


Presodrenajul 3 în 1 reprezintă combinarea a trei terapii în același timp: presodrenajul limfatic, tratamentul la termocuvertă și electrostimularea.

Presodrenajul limfatic – un masaj relaxant prin care aparatul stimulează circulația sanguină. Presoterapia ajută la accelerarea procesului de vindecare natural al corpului, impulsionează pierderea în greutate și eliminarea toxinelor prin accelerarea metabolismului.

Tratamentul la termocuvertă - este procedura prin care putem obține slăbirea localizată în zonele dorite cu ajutorul efectului de saună creat de infraroșu.
Temperaturile ridicate obținute prin radiațiile infraroșu de până la 70 grade, aplicate local, în zonele cu “probleme”, duc la arderea rapidă a țesutului adipos și la accelerarea semnificativă a metabolismului.

Electrostimularea - este procedura prin care cu ajutorul unor electrozi conectați la un aparat, se transmit impulsuri electrice de intensitate redusă care provoacă o contracție musculară asemănătoare cu cea naturală din timpul orelor de sport. Electrostimularea este soluția magica prin care ne putem tonifia mușchii la fel ca după o ora la sală, în timp ce ne relaxăm.

Combinarea acestor terapii vă ajută să ajungeți la rezultatele dorite cât mai repede și reduc timpul petrecut în salonul de remodelare corporală. Este o soluție ideală pentru persoanele care își doresc rezultate rapide și nu dispun de prea mult timp liber.
Preturi si Oferte - Presodrenaj Limfatic

1 sedinta 2in1
60 Lei
10 sedinte 2in1 - 1 luna
500 Lei
15 sedinte 2in1 - 2 luni
650 Lei
1 sedinta 3in1
80 Lei
10 sedinte 3in1 - 1 luna
680 Lei
15 sedinte 3in1 - 2 luni
950 Lei
2 in 1 -Presodrenaj *-detoxifiere, ajuta la eliminarea toxinelor, adjuvant in eliminarea grasimilor din organism si Electrostimulare îmbunătăţește tonusul muscular și aspectul pielii
3 in 1 -Presodrenaj *-detoxifiere, ajuta la eliminarea toxinelor, adjuvant in eliminarea grasimilor din organism si Electrostimulare îmbunătăţește tonusul muscular și aspectul pielii Termocuverta- eliminarea accelerata a celulitei
1 sedinta = 60 minute
Cere oferta

sau