Salt la continut
Oferta Vacuum endermologic
Oferta Vacuum endermologic
Luna noiembrie este luna ideala in care sa incepeti sedintele de epilare definitiva!

Expunerea la soare in aceasta perioada nu mai este o problema, iar timpul este suficient pentru a scapa definitiv de firele de par nedorite pana sa revina zilele calduroase.

La Body Secret Spa ti-am pregatit cea mai avantajoasa oferta a sezonului


Oferta Epilare definitivaPlatesti 4 sedinte de criolipoliza si primesti
6 sedinte
1200 lei 800 lei
OFERTA LIMITATA
Va asteptam in salonul nostru modern sa va rasfatati cu procedurile noastre.
Programari
Logo bodysecretspa.ro

Peelingul medical


Acest tratament facial non-invaziv și nedureros are rolul de a combate mai multe afecțiuni cutanate din sfera dermatologică și îmbunătățește considerabil aspectul și texura pielii. Peeling-ul chimic se realizează cu ajutorul unor substanțe aplicate care oferă o exfoliere a stratului superior al pielii.

Acest tip de tratament este indicat persoanelor cu orice tip de ten mai ales celor care au un ten sensibil. Peeling-ul chimic îmbunătățește nuanța tenului, decolorează petele inestetice, ameliorează cicatricile post acne, reduce semnificativ dimensiunea porilor și curate în profunzime tenul de celule moarte și alte impurități. Acizii pe care specialistul nostru îi folosește pentru realizarea acestui tip de peeling penetrează dermul până la ultimul strat al acestuia, iar asta ajută la curățarea și restructurarea pielii în profunzime.

Peeling-ul chimic este un tratament facial cu rezultate imediate, însă sunt necesare mai multe ședințe până se va ajunge la un rezultat satisfăcător care să se mențină pe termen lung. După efectuarea tratamentului specialistul nostru vă va recomanda o serie de creme și loțiuni cu factor de protecție solară pentru a evita apariția petelor albe sau maronii.

Există trei tipuri de peeling chimic  • Peeling chimic superficial. În cadrul acestui tratament se utilizează substanțe ușoare cum ar fi acidul glycolic, salicilic etc. Acestea ajută la îndepărtarea primului strat al epidermului, a celulelor moarte, ajută la tratarea petelor de pigmentare superficiale, a punctelor negre etc.

  • Peelingul chimic moderat. În cadrul acestui tratament se utilizează substanțe puțin mai agresive care ajută la exfolierea epidermului și a stratului superficial al dermului.

  • Peelingul chimic profund. În cadrul acestui tratament se utilieaza acizi mai agresivi care pătrund mai profund în piele. Aceasta procedură se recomandă persoanelor care vor să elimine aspectul ridurilor mai profunde, a cicatricilor post acneice semnificative etc.

Cui se adresează acest tip de tratament?


Acest tip de tratament facial se adresează oricărei persoane care își dorește o piele fină și catifelată, fară impurități, inestetisme faciale etc., însă este recomandat în special persoanelor care au probleme cutanate. pot beneficia de acest tratament.
Preturi si Oferte - Peeling chimic

Sedinta
150 Lei
Cere oferta