Salt la continut
Oferta Epilare definitiva
Luna noiembrie este luna ideala in care sa incepeti sedintele de epilare definitiva!

Expunerea la soare in aceasta perioada nu mai este o problema, iar timpul este suficient pentru a scapa definitiv de firele de par nedorite pana sa revina zilele calduroase.

La Body Secret Spa ti-am pregatit cea mai avantajoasa oferta a sezonului


Oferta Epilare definitivaPlatesti 4 sedinte de criolipoliza si primesti
6 sedinte
1200 lei 800 lei
OFERTA LIMITATA
Va asteptam in salonul nostru modern sa va rasfatati cu procedurile noastre. Aparatul nostru de epilare definitiva cu laser dioda este de ultima generatie, iar rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta!
Programari
Logo bodysecretspa.ro

Peelingul medical


Peelingul medical îmbunătățește tonul, textura, liniile fine și ridurile, erupțiile cutanate și petele maronii.
Peeling-urile chimice sunt extrem de importante pentru sănătatea pielii tale. Fiind o opțiune de tratament eficientă pentru majoritatea tipurilor și problemelor tenului, peelingul medical îmbunătățește tonul, textura, liniile fine și ridurile, erupțiile cutanate și petele maronii.
Peeling-ul chimic este un tratament facial complex, cu tradiție și eficiență garantată, deoarece îmbunătățește aspectul pielii de pe față, gât, decolteu sau de pe mâini. Dacă îți dorești o piele mai fină, mai luminoasă, mai tânără, fără pete sau ten neuniform, fără linii fine, riduri sau acnee, atunci este cazul să iei în considerare beneficiile uimitoare ale acestui tratament minim invaziv.

Cum funcționează peeling-ul chimic?


Peelingul chimic înseamnă în primul rând exfolierea pielii. Pielea se exfoliază în mod natural, la nivel celular, deși acest lucru nu poate fi observat cu ochiul liber. Atunci când pielea ta elimină celulele moarte sau deteriorate de la suprafața sa și dezvăluie altele noi, celule de piele sănătoasă ajung la suprafață. Această acțiune se numește refacere celulară.
Sprijinirea procesului de transformare a celulelor prin peeling chimic este ceea ce permite feței să elimine celulele moarte și să dezvăluie o piele nouă, “proaspătă”, fără semne de îmbătrânire, degradare provocată de soare, ten încărcat sau acnee. Rezultatul este o piele strălucitoare!
Noul strat de piele începe să apară la 7 – 10 zile după tratament, deși vindecarea completă poate dura două luni sau mai mult. Pacienților le este recomandată o săptămână de concediu. Zona tratată va fi bandajată, iar pielea va avea nevoie de îngrijiri speciale (hidratare de 4-6 ori pe zi, aplicarea unui unguent prescris timp de 14 zile, apoi aplicarea unui hidratant consistent în următoarele 14 zile).
Întrucât peeling-ul chimic nu este prieten cu expunerea la soare, cea mai bună perioadă pentru a te folosi de acest tratament facial este sezonul rece. Oricum perioada de toamnă și de iarnă este ideală pentru a curăța și împrospăta tenul.

Cât durează o ședință de peeling chimic și de câte am nevoie?


În funcție de tipul de peeling necesar pentru a trata diferitele probleme ale pielii, o ședință de peeling chimic poate să dureze între 20 și 90 de minute.
Ca și frecvență, din nou, în funcție de nevoia pielii și varianta de peeling potrivită, se pot repeta ședințele 1 dată la 3 săptămâni.


Care sunt rezultatele obținute în urma peeling-ului chimic?


În funcție de motivul pentru care este utilizat peeling-ul chimic, se pot observa rezultate chiar după primul tratament de peeling superficial.


Avantajele peelingului chimic


Peeling-ul chimic a fost devenit un tratament popular și este în continuare utilizat la scară largă datorită numeroaselor beneficii pe care le aduce și anume:

  • reduce liniile fine de sub ochi și din jurul gurii
  • îmbunătățește aspectul și textura pielii din zonele afectate de soare
  • tratează ridurile cauzate de îmbătrânire și cele provocate de expunerea prelungită la soare
  • ameliorează aspectul ridurilor laba gâștei
  • îmbunătățește aspectul cicatricilor post-acnee
  • tratează anumite tipuri de acnee
  • reduce pigmentarea pielii, petele pigmentare cauzate de vârstă, pistruii și melasma
  • curăță și netezește tenul încărcat
  • tonifiază ușor pielea lăsată.


Care sunt contraindicațiile peeling-ului chimic?


Procedura de peeling chimic nu este recomandată persoanelor cu infecții, cu boli active de piele, cu tăieturi recente la suprafață, arsuri solare sau herpes de tip 1 activ.
Alte contraindicații includ pacienții care au luat medicamente ce conțin isotretinoin, suferă de psoriazis, eczeme, dermatite sau rozacee, au folosit produse de îngrijire a pielii cu prescripție medicală, ce conțin retinol sau tretinoin, produse cu acid ascorbic, agenți de albire ai pielii sau alte produse de acest tip cu 48 de ore înainte de procedură.
De asemenea, femeile însărcinate sau care alăptează nu pot beneficia de acest tratament.
Preturi si Oferte - Peeling chimic
Sedinta
150 Lei
Cere oferta