Salt la continut
Oferta limitata masajOferta limitata masajOferta limitata masajOferta limitata masajOferta limitata masaj
Oferta Vacuum endermologic
Luna noiembrie este luna ideala in care sa incepeti sedintele de epilare definitiva!

Expunerea la soare in aceasta perioada nu mai este o problema, iar timpul este suficient pentru a scapa definitiv de firele de par nedorite pana sa revina zilele calduroase.

La Body Secret Spa ti-am pregatit cea mai avantajoasa oferta a sezonului


Oferta Epilare definitivaPlatesti 4 sedinte de criolipoliza si primesti
6 sedinte
1200 lei 800 lei
OFERTA LIMITATA
Va asteptam in salonul nostru modern sa va rasfatati cu procedurile noastre.
Programari
Logo bodysecretspa.ro

Tratament pentru scalp

Tratamentul pentru scalp și regenerare a părului este un ritual de îngrijire și relaxare, conceput pentru a vă oferi rezultate remarcabile.
Acesta constă într-un masaj pentru scalp clasic combinat cu perierea acestuia cu ajutorul unui pieptene special care ajută la stimularea circulației sângelui și favorizează creșterea părului.

De asemenea, prin perierea cu pieptanele special, efectuăm o curățare profundă a scalpului, eliminând impuritățile și excesul de sebum.

La finalul procedurii vom aplica un serum de stimulare a regenerării și creșterii firelor de păr direct de la rădăcina. Acest serum bogat în nutrienți și substanțe active ajută la revigorarea foliculilor piloși și la hidratarea scalpului.

De asemenea, vom folosi și un serum tratament special pentru vârfuri, care ajută la reconstruirea firelor despicare și oferă un aspect neted și strălucitor părului.

Indiferent dacă vă confruntați sau nu cu probleme de scalp sau de creștere a părului, tratamentul nostru este o oportunitate de relaxare și răsfăț binevenită.

Vă invităm să vă bucurați de o experiența relaxanta alaturi de terapeuții noștri Balinezi și să descoperiți secretul unui par frumos si stralucitor.
no pic
Preturi si Oferte - Tratament pentru scalp

Masaj scalpNr. sedintePret
40 minute
1
120 Lei
Cere oferta

sau