Salt la continut
Oferta limitata masajOferta limitata masajOferta limitata masajOferta limitata masajOferta limitata masaj
Oferta Vacuum endermologic
Luna noiembrie este luna ideala in care sa incepeti sedintele de epilare definitiva!

Expunerea la soare in aceasta perioada nu mai este o problema, iar timpul este suficient pentru a scapa definitiv de firele de par nedorite pana sa revina zilele calduroase.

La Body Secret Spa ti-am pregatit cea mai avantajoasa oferta a sezonului


Oferta Epilare definitivaPlatesti 4 sedinte de criolipoliza si primesti
6 sedinte
1200 lei 800 lei
OFERTA LIMITATA
Va asteptam in salonul nostru modern sa va rasfatati cu procedurile noastre.
Programari
Logo bodysecretspa.ro

Masaj de cuplu

Masajul de cuplu este o experiență relaxantă pe care o puteți împărtăși împreună cu persoana dragă. În salonul nostru vă puteți bucura de masaje realizate de terapeuții noștri balinezi cu o experiență acumulată în spa-urile de lux din Bali și Turcia.
Experimentați relaxarea în doi asemănătoare unei călătorii exotice și răsfățați-vă într-un ambient liniștit. Fiecare masaj de cuplu este personalizat în funcție de nevoile voastre, combinând tehnici tradiționale balineze pentru a vă oferi o relaxare profundă și echilibru.

Masajul de cuplu poate cuprinde diferite tipuri de masaj la alegere. Aceasta terapie vizează eliberarea tensiunii și reducerea stresului din corp și minte. Prin utilizarea tehnicilor balineze de masaj vă veți bucura de o stare de relaxare profundă care vă va reda echilibrul emoțional și starea generala de bine.
Masaj de cuplu 1
Masaj de cuplu 2
Beneficiile masajului de cuplu:

  • Reducerea stresului și a anxietății: Masajul de cuplu ajută la reducerea nivelului de hormoni de stres și stimulează eliberarea endorfinelor, hormonii "fericirii", care induc o stare de calm și relaxare.
  • Ameliorarea tensiunii musculare: Tehnicile de masaj aplicate relaxează mușchii tensionați, reducând senzația de rigiditate și disconfort. Astfel, se îmbunătățește flexibilitatea și mobilitatea musculară.
  • Prin participarea simultană la un masaj de cuplu, partenerii se pot bucura de momente de relaxare în doi și răsfăț.
  • Reducerea stresului în cuplu: Masajul de cuplu oferă un timp de calitate petrecut în doi, iar partenerii pot scapă de stresul cotidian în timp ce se bucură de o întălnire romantică.
  • Efecte benefice asupra sănătății mentale.
Dacă tu și partenerul tău doriți să sărbătoriți o ocazie specială sau pur și simplu vreți să vă bucurați de o escapadă relaxantă împreună, masajul de cuplu este o modalitate perfectă de a vă reconecta și de a vă bucura de momente de liniște. De asemenea, puteți oferi cadou prietenilor sau familiei voastre o experiență unică și benefică pentru cei dragi.
Preturi si Oferte - Masaj de cuplu

Duata / DenumireNr. sedintePret
55 minute
1
215 Lei
90 minute
1
320 Lei
110 minute
1
390 Lei
Abonament
5
450 Lei
10
800 Lei
Abonament transmisibil, valabil si pentru masajul de cuplu.
La abonamente se pot combina toate tipurile de masaj.
Abonamentele sunt valabile 6 luni de la emitere.
Cere oferta

sau