Salt la continut
Oferta Epilare definitiva
Luna noiembrie este luna ideala in care sa incepeti sedintele de epilare definitiva!

Expunerea la soare in aceasta perioada nu mai este o problema, iar timpul este suficient pentru a scapa definitiv de firele de par nedorite pana sa revina zilele calduroase.

La Body Secret Spa ti-am pregatit cea mai avantajoasa oferta a sezonului


Oferta Epilare definitivaPlatesti 4 sedinte de criolipoliza si primesti
6 sedinte
1200 lei 800 lei
OFERTA LIMITATA
Va asteptam in salonul nostru modern sa va rasfatati cu procedurile noastre. Aparatul nostru de epilare definitiva cu laser dioda este de ultima generatie, iar rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta!
Programari
Logo bodysecretspa.ro

CE ESTE JETPEEL?


JetPeel este un dispozitiv inspirat din domeniul aerospațial, de ultimă generație, având la bază o tehnologie unică, care utilizează un jet de oxigen puternic presurizat pentru a difuza apă sterilizată la o viteză supersonică, printr-o duză fină, pentru o piele lipsită de imperfecțiuni.


CUM FUNCȚIONEAZĂ JETPEEL?

Complet natural și nedureros, non-invaziv, fără iritații și blând cu tenul, JetPeel propulsează acest jet puternic de aer amestecat cu substanțe active care penetrează prin porii pielii feței, realizând o îngrijire completă. Prin hidrodermoabraziune, aceasta își recapătă strălucirea și hidratarea, încă de la prima ședință. Folosit de către cele mai exclusiviste clinici estetice din lume, pentru tratamentele complexe pe care le realizează, JetPeel este un tratament medical, care îmbunătățește dramatic aspectul și textura pielii, cu rezultate vizibile încă de la prima ședință. Hidro-dermabraziunea sau peeling-ul hidromecanic, a înlocuit microdermoabraziunea și este cea mai recentă tehnologie non-chimică de îngrijire a pielii de pe față, gât și decolteu.

Tratamentul facial Jet Peel combină oxigen în puritate de 100% cu apă sterilizată sau alte soluții specifice pentru curățarea și hidratarea ușoară a pielii, și are efecte uimitoare. Această curățare blândă deschide porii și îndepărtează murdăria și machiajul care se pot acumula în timp pe suprafața pielii. Un jet de aer amestecat cu o soluție pe bază de substanțe active, fiole concentrate și puternic hidratante, este propulsat la o viteză supersonică pe pielea care va fi mai întâi curățată de toate impuritățile acumulate în timp: resturile celulare sunt îndepărtate, iar porii sunt curățați și se vor deschide sub efectul acestui jet de aer de înaltă presiune.
Într-o a doua etapă, personalul calificat și specializat Body Secret Spa aplică mezoterapia, infuzând în profunzimea dermului diferitele tipuri de substanțe active, extrem de eficiente, pentru a-i restabili strălucirea, hidratarea, elasticitatea și tonusul, realizând astfel o revitalizare cutanată și estompare a ridurilor, cu efect imediat, fără injectare. Complexul antiaging, format din peptide, proteine și patru tipuri diferite de acid hialuronic, asigură eficiența optimă a enzimelor de reparații în straturile profunde ale pielii.

Dispozitivul de înaltă tehnologie JetPeel face practic o curățare nedureroasă, “sub presiune”, care vă exfoliază pielea cu o viteză mare, curățând porii și îndepărtând celulele moarte, fără a avea contact mână – piele. Oxigenul sub presiune accelerează agentul lichid la viteze supersonice. Soluția poate conține doar apă salină și/sau sterilizată sau amestecuri de diferite vitamine sau suplimente, alese în funcție de nevoile și problemele pacientului (acnee, puncte negre, pete pigmentate, riduri etc.).
Principiul care stă la baza acestui hidropeeling este de a îndepărta celulele moarte, de a curăța și deschide porii și de a îmbunătăți circulația sangvină și limfatică cu ajutorul unui jet de apă foarte puternic dar totodată blând cu pielea.

PENTRU CINE ESTE RECOMANDAT TRATAMENTUL CU JETPEEL?


JetPeel, un tratament cu rezultate impresionante în mod special pentru persoanele care s-au luptat cu acneea. Acest procedeu este potrivit și pentru bărbații care pun accent pe aspectul fizic și estetic sau care au probleme cu tenul și își doresc o curățare profesionistă realizată de un terapeut specializat.


CARE SUNT AVANTAJELE JETPEEL-ULUI?


Aparatul cu care lucram la Body Secret Spa a luat locul I în cadrul European Health & Spa Award. Jetpeel este un tratament facial eficient pentru riduri, cearcăne, cicatrici etc. Oferă pielii fermitate și o curățare în profunzime.

o Nedureros
o Non invaziv
o Fară iritații
o Blând cu tenul
o Rezultate garantate încă după prima ședință


CARE SUNT BENEFICIILE JETPEEL-ULUI?


• Ajută la revitalizarea pielii
• Reface pielea în zonele cu cicatrici, acnee
• Tratamentul pigmentării și al petelor apărute odată cu vârsta
• Curăță tenul în profunzime cu jet de lichid activ
• Oferă o hidratare intensă pielii
• Stimulează metabolismului celular și oxigenarea lipidelor
• Rejuveneaza pielea de pe față, mâini și decolteu
• Reduce ridurile fine și aspectul ridurilor profunde
• Crește elasticitatea pielii
Preturi si Oferte - JETPEEL
1 sedinta
120 Lei
2 sedinte - 2 luni
200 Lei
Cere oferta