Salt la continut
Oferta limitata masajOferta limitata masajOferta limitata masajOferta limitata masajOferta limitata masaj
Oferta Vacuum endermologic
Luna noiembrie este luna ideala in care sa incepeti sedintele de epilare definitiva!

Expunerea la soare in aceasta perioada nu mai este o problema, iar timpul este suficient pentru a scapa definitiv de firele de par nedorite pana sa revina zilele calduroase.

La Body Secret Spa ti-am pregatit cea mai avantajoasa oferta a sezonului


Oferta Epilare definitivaPlatesti 4 sedinte de criolipoliza si primesti
6 sedinte
1200 lei 800 lei
OFERTA LIMITATA
Va asteptam in salonul nostru modern sa va rasfatati cu procedurile noastre.
Programari
Logo bodysecretspa.ro

Hidradermabraziune

Ce este Hidradermabraziunea?


Tratamentul facial de Hidradermabraziune combină simultan într-un singur tratament facial 4 etape de curățare a tenului în profunzime: curățarea propriu-zisă, exfolierea, extracția și hidratarea tenului cu ajutorul unui jet putenic de apa si substante nustritive. De asemenea aceasta tehnologie permite infiltrarea unor substanțe nutritive în piele fară a fi necesar contactul cu pielea sau folosirea acelor. Astfel, prin tratamentul de Hidradermabraziune se va introduce în profunzime un cocktail de vitamine A,C,E,B5, acid glycolic, hyaluronic etc cu ajutorul jetului putenic de apa si a cocktailului de vitamine. În acest mod se va obține atât un efect de exfoliere, cât și de curățare a tenului în profunzime.

Acest tratament este non-invaziv, non-iritant și nedureros. Efectele sunt rapide și se pot observa după prima ședință. Tenul va fi mai hidratat cu ajutorul jetului de apa si a vitaminelor din coktail, luminos, curat, fară puncte negre sau alte erupții, aspectul porilor se vă îmbunătății, iar petele de pigmentare nedorite vor fi eliminate. Se recomandă, initial, efectuarea unor tratamente săptămânale, pana, după care se pot face lunar pentru menținerea aspectului de ten curat și sănătos.
no pic

Cum funcționează Hidradermabraziunea?

Cu ajutorul jetului de apa sau a unei soluții saline, aparatul accelerează aerul sub presiune la viteze supersonice și sparge lichidul accelerat în micro-picături. Prin întinderea pielii din timpul tratamentului se provoacă barforeza, ceea ce face că microcanalele din epiderma să fie hidratate și curățate în profunzime.

Cui se recomandă Hidradermabraziunea cu jet putenic de apa?


Acest tratament se recomandă tuturor tipurilor de ten în special persoanelor care un ten deshidratat, tern, fară luminozitate, cu pori dilatați, pete de pigmentare, etc. De asemenea persoanele care au un ten matur cu riduri sau cele care se confruntă cu un ten acneic încărcat de comedoane și puncte negre se pot bucura de o curățare profundă și hidratare. Totodată, hidradermabraziunea tratează ridurile fine, petele de pigmentare care apar odată cu vârsta, iar rezultatul va fi vizibil după prima ședință : o piele curată luminoasă fară discomfort sau timp de recuperare.

Care sunt contraindicațiile Hidradermabraziunii ?


Acest tratament nu se recomandă femeilor însărcinate, celor care au leziuni vizibile, cicatrici, infecții pe diverse zone ale feței, tumori, intervenții chirurgicale recente pe zona de tratament sau piele foarte sensibila.
Preturi si Oferte - Hidradermabraziune

1 sedinta
120 Lei
2 sedinte - 2 luni
200 Lei
Jetpeel *- peeling profund cu oxigen de puritate 98% ,fiola Dermedics inclusa
1 sedinta = 30 minute
demachiere, vacumare, peeling enzimatic, jetpeel, crema de calmare SPF50
Cere oferta

sau