Salt la continut
Oferta limitata masajOferta limitata masajOferta limitata masajOferta limitata masajOferta limitata masaj
Oferta Vacuum endermologic
Luna noiembrie este luna ideala in care sa incepeti sedintele de epilare definitiva!

Expunerea la soare in aceasta perioada nu mai este o problema, iar timpul este suficient pentru a scapa definitiv de firele de par nedorite pana sa revina zilele calduroase.

La Body Secret Spa ti-am pregatit cea mai avantajoasa oferta a sezonului


Oferta Epilare definitivaPlatesti 4 sedinte de criolipoliza si primesti
6 sedinte
1200 lei 800 lei
OFERTA LIMITATA
Va asteptam in salonul nostru modern sa va rasfatati cu procedurile noastre.
Programari
Logo bodysecretspa.ro

CE ESTE DERMAPEN?Dermapen este un tratament facial care folosește un mic dispozitiv de micro-înțepare pentru a crea mici perforații în piele, cu scopul de a stimula producția de colagen și elastină. Acest tratament poate fi utilizat pentru a trata o varietate de probleme ale pielii, cum ar fi ridurile fine, cicatricile, porii dilatați, petele pigmentare și alte semne ale îmbătrânirii pielii.

Tratamentul Dermapen utilizează o tehnologie avansată pentru a îmbunătăți aspectul pielii, reducând ridurile și liniile fine, fiind incredibil de bun pentru porii dilatați și stimulând producerea de colagen.

Tratamentul este minim invaziv, cu un timp de recuperare rapid și nu necesită anestezie sau perioadă de recuperare prelungită. În general, Dermapen poate fi o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească aspectul pielii fără a fi nevoie să recurgă la proceduri invazive sau chirurgicale.
no pic
no pic

CARE SUNT BENEFICIILE DERMAPEN-ului?

Beneficiile tratamentului facial Dermapen includ îmbunătățirea texturii și fermității pielii, reducerea aspectului liniilor fine și a ridurilor, diminuarea petelor pigmentare și a cicatricilor, și stimularea producției de colagen și elastină pentru o piele mai sănătoasă și mai strălucitoare.
Preturi si Oferte - Dermapen

DenumireNr. sedintePret
Dermapen
1
200 Lei
Cere oferta

sau