Salt la continut
Oferta Epilare definitiva
Luna noiembrie este luna ideala in care sa incepeti sedintele de epilare definitiva!

Expunerea la soare in aceasta perioada nu mai este o problema, iar timpul este suficient pentru a scapa definitiv de firele de par nedorite pana sa revina zilele calduroase.

La Body Secret Spa ti-am pregatit cea mai avantajoasa oferta a sezonului


Oferta Epilare definitivaPlatesti 4 sedinte de criolipoliza si primesti
6 sedinte
1200 lei 800 lei
OFERTA LIMITATA
Va asteptam in salonul nostru modern sa va rasfatati cu procedurile noastre. Aparatul nostru de epilare definitiva cu laser dioda este de ultima generatie, iar rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta!
Programari
Logo bodysecretspa.ro

Curatare faciala cu stilou de aspirare


Din cauza factorilor externi precum machiajul, poluarea, praful, etc. la care suntem expuși în fiecare zi, tenul are nevoie de o curățare regulata pentru a preveni acneea, excesul de sebum, punctele negre și multe altele. Curățarea facială cu ajutorul stiloului de aspirate este soluția perfectă pentru îndepărtarea punctelor negre, a acneei și a resturilor de piele moartă de pe față.

DE CE ESTE NEVOIE CA PROCEDURA DE CURĂȚARE FACIALĂ CU AJUTORUL STILOULUI DE ASPIRARE SĂ FIE EFECTUATĂ ÎN SALOANELE PROFESIONALE?


Exista multe video-uri pe internet cu persoane care în urma utilizării greșite a stiloului de aspirare faciala au avut parte de întâmplări neplăcute precum inflamație a pielii, sângerări, răni, cicatrici, etc. Magazinele online vă pun la dispoziție o gamă variată de aparaturi și variante de stilouri de curățare facială cu vacuum care pot fi utilizate acasă de către dumneavoastră, însă de cele mai multe ori acestea sunt folosite incorect și ajung să creeze probleme mai grave. Vă recomandăm să beneficiați de acest tip de tratamente în saloane specializate, realizate de profesioniști pentru a evita orice tip de risc.


CARE SUNT BENEFICIILE TRATAMENTULUI DE CURĂȚARE FACIALĂ CU AJUTORUL STILOULUI DE ASPIRARE?


• curăță tenul de impurități, rapid și ușor
• fără efort, îndepărtează punctele negre, acneea, excesul de sebum
• stimulează pielea, făcând-o catifelată, proaspătă și luminoasă
• tratează acneea
• stimulează microcirculatția și metabolsimul pielii;
• vindecă cicatricile rămase în urma acneei.
Preturi si Oferte - Curatare faciala cu stilou de aspirare
1 sedinta
90 Lei
4 sedinte - 2 luni
300 Lei
8 sedinte - 3 luni
500 Lei
Cere oferta