Salt la continut
Oferta limitata masajOferta limitata masajOferta limitata masajOferta limitata masajOferta limitata masaj
Oferta Vacuum endermologic
Luna noiembrie este luna ideala in care sa incepeti sedintele de epilare definitiva!

Expunerea la soare in aceasta perioada nu mai este o problema, iar timpul este suficient pentru a scapa definitiv de firele de par nedorite pana sa revina zilele calduroase.

La Body Secret Spa ti-am pregatit cea mai avantajoasa oferta a sezonului


Oferta Epilare definitivaPlatesti 4 sedinte de criolipoliza si primesti
6 sedinte
1200 lei 800 lei
OFERTA LIMITATA
Va asteptam in salonul nostru modern sa va rasfatati cu procedurile noastre.
Programari
Logo bodysecretspa.ro

Grăsime în plus? Noi o înghețăm!


- Non invazivă
- Nedureroasă
- Aparat performant certificat la nivel Mondial
 
Procedura de criolipoliza este deja foarte cunoscută și adorată de femeile care vor să se simtă bine în pielea lor și să obțină formele dorite.

CE FACE CRIOLIPOLIZA?

Criolipoliza distruge grăsimea prin răcire (înghețare).
Aparatul Body Secret Spa încălzește celulele adipoase, înmoaie stratul de grăsime după care folosește expunerea controlată la temperaturi scăzute (intre -8 si -12 grade), pentru a produce leziuni non invazive, eficiente și selective la nivelul celulelor de grăsime.

Expunerea la răcire provoacă un răspuns inflamator localizat în celulele adipoase în zona tratată care, la rândul său, distruge celulele adipoase prin ruperea acestora, eliberând astfel conținutul lor.
no pic
no pic

CUM FUNCȚIONEAZĂ CRIOLIPOLIZA?

Deși nu se înțeleg în totalitate toți pașii care duc la distrugerea grăsimilor ca urmare a răcirii, este cunoscut faptul că expunerea la răcire provoacă un răspuns inflamator localizat în celulele adipoase în zona tratată care, la rândul său, distruge celulele adipoase prin ruperea acestora, eliberând astfel conținutul lor (produse secundare grase).

Conținutul celulelor de grăsime este apoi eliminat în mod natural de corp, prin propriile sale mecanisme, în următoarele două luni. Acest lucru duce, desigur, la o reducere treptată a grosimii stratului adipos care, la rândul său, continuă să se restrângă în decurs de 2 până la 4 luni. Mai mult, deoarece numărul celulelor grase din corpul nostru este fixat în perioada maturității, celulele grase noi nu se vor reproduce și prin urmare, nu există nicio șansă de revenire a acestora.

 Concluzia este simplă: celulele de grăsime sunt distruse o dată pentru totdeauna, iar rezultatul este permanent.
Cu toate acestea, celulele grase existente rămase pot compensa și crește în mărime dacă există o dietă hipercalorică, cu nenumărate excese alimentare pe fondul unei vieți sedentare. De aceea, cele mai bune rezultate obținute prin criolipoliză sunt cele care combină tratamentul de criolipoliză cu abordarea și menținerea unui stil de viață sănătos.

CARE SUNT BENEFICIILE TRATAMENTULUI DE CRIOLIPOLIZĂ?


✔ slăbire prin înghețare cu criolipoliză
✔ efect de liposuctie
✔ fără durere
✔ aparat performant certificat la nivel mondial
✔ -8 grade Celsius, 70 minute.

ATENȚIE!

La 4 zile după fiecare ședință de criolipoliza se recomandă o ședință de drenaj limfatic (presodrenaj) pentru că masajul sub presiune este cea mai eficientă metodă de eliminare a celulelor moarte prin căile naturale. La Body Secret Spa vei beneficia de ședințe GRATUITE de presodrenaj la câteva zile după cele de ciolipoliza.
no pic
Preturi si Oferte - Criolipoliza

1 sedinta
300 Lei
6 sedinte 5 luni
1.000 Lei
8 sedinte 7 luni
1.250 Lei
9 sedinte 10 luni
1.330 Lei
1 sedinta = 2 aplicatoare (60 minute)
Bonus 1 sedinata de presodrenaj (60 minute) pentru fiecare sedinta
Minimum 3 sedinte / zona la interval de 30 de zile
Temperaturile sunt intre -8 si -12 grade
Cere oferta

sau