Salt la continut
Oferta Epilare definitiva
Luna noiembrie este luna ideala in care sa incepeti sedintele de epilare definitiva!

Expunerea la soare in aceasta perioada nu mai este o problema, iar timpul este suficient pentru a scapa definitiv de firele de par nedorite pana sa revina zilele calduroase.

La Body Secret Spa ti-am pregatit cea mai avantajoasa oferta a sezonului


Oferta Epilare definitivaPlatesti 4 sedinte de criolipoliza si primesti
6 sedinte
1200 lei 800 lei
OFERTA LIMITATA
Va asteptam in salonul nostru modern sa va rasfatati cu procedurile noastre. Aparatul nostru de epilare definitiva cu laser dioda este de ultima generatie, iar rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta!
Programari
Logo bodysecretspa.ro

CE ESTE CAVITATIA?

Cavitația este liposuctia virtuală care ajută la spargerea bulelor de grăsime și transformarea acestora într-un lichid eliminat de organism în mod natural sau cu ajutorul terapiei de presodrenaj.


ÎN CÂT TIMP SUNT VIZIBILE REZULTATELE ȘEDINȚELOR DE CAVITAȚIE?

Rezultatele se pot observa după aproximativ 3 ședințe, însă depinde de fiecare corp și de tipul de celulită pe care o are fiecare persoană. Specialistul Body Secret Spa recomandă 8 ședințe săptămânale sau de 2 ori pe săptămână urmate de 4 săptămâni de pauză pentru a permite corpului să elimine lichidul produs prin spargerea țesutului adipos.

Pentru accelerarea procesului de eliminare a toxinelor și a lichidului produs de cavitație, Body Secret Spa vă oferă o ședință de presodrenaj limfatic GRATUIT după fiecare ședință de cavitație efectuata în salonul nostru.
Preturi si Oferte - Cavitatie
1 sedinta
95 Lei
6 sedinte - 1 luna
480 Lei
12 sedinte - 2 luni
780 Lei
Cere oferta