Salt la continut
Oferta limitata masajOferta limitata masajOferta limitata masajOferta limitata masajOferta limitata masaj
Oferta Vacuum endermologic
Luna noiembrie este luna ideala in care sa incepeti sedintele de epilare definitiva!

Expunerea la soare in aceasta perioada nu mai este o problema, iar timpul este suficient pentru a scapa definitiv de firele de par nedorite pana sa revina zilele calduroase.

La Body Secret Spa ti-am pregatit cea mai avantajoasa oferta a sezonului


Oferta Epilare definitivaPlatesti 4 sedinte de criolipoliza si primesti
6 sedinte
1200 lei 800 lei
OFERTA LIMITATA
Va asteptam in salonul nostru modern sa va rasfatati cu procedurile noastre.
Programari
Logo bodysecretspa.ro

CE ESTE BB GLOW?Tratamentul facial BB Glow este o procedură non-invazivă care utilizează un dispozitiv specializat pentru a aplică un strat subțire de pigment pe față, similar cu tatuajul semi-permanent. Această procedură este adesea descrisă că un fel de "machiaj permanent", deoarece poate oferi o acoperire uniformă a tenului pentru o perioadă de timp de până la câteva luni.

Această procedură de înfrumusețare a tenului se bazează pe aplicarea unui ser special de pigmenți și vitamine cu microace, care se absoarbe în piele, oferind o luminozitate naturală și uniformizând tonul pielii.
no pic
no pic

CARE SUNT BENEFICIILE TRATAMENTULUI BB GLOW?


BB Glow se concentrează pe îmbunătățirea aspectului pielii și oferă numeroase beneficii, inclusiv reducerea porilor, uniformizarea culorii tenului, reducerea liniilor fine și ridurilor și îmbunătățirea texturii pielii. În plus, această procedură poate fi personalizată pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărei persoane, prin ajustarea culorii și intensității pigmenților.

La Body Secret Spa, folosim doar produse de calitate superioară, cu ingrediente sigure și eficiente, care contribuie la hidratarea și hrănirea pielii, în același timp acoperind imperfecțiunile și oferind un aspect luminos și sănătos tenului.

PENTRU CINE ESTE POTRIVIT TRATAMENTUL BB GLOW?Tratamentul facial BB Glow este potrivit pentru oricine dorește să obțînă un ten mai uniform și mai strălucitor, iar efectele sale pot dura până la șase luni.

BB Glow oferă rezultate imediate fară a fi nevoie să recurgeți la tratamente invazive, injectări sau alte proceduri.
Preturi si Oferte - BB GLOW

DenumireNr. sedintePret
BB Glow
1
250 Lei
Cere oferta

sau