Salt la continut
Oferta Epilare definitiva
Luna noiembrie este luna ideala in care sa incepeti sedintele de epilare definitiva!

Expunerea la soare in aceasta perioada nu mai este o problema, iar timpul este suficient pentru a scapa definitiv de firele de par nedorite pana sa revina zilele calduroase.

La Body Secret Spa ti-am pregatit cea mai avantajoasa oferta a sezonului


Oferta Epilare definitivaPlatesti 4 sedinte de criolipoliza si primesti
6 sedinte
1200 lei 800 lei
OFERTA LIMITATA
Va asteptam in salonul nostru modern sa va rasfatati cu procedurile noastre. Aparatul nostru de epilare definitiva cu laser dioda este de ultima generatie, iar rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta!
Programari
Logo bodysecretspa.ro

Tratamentul antiacneic Acne Fight

Când tenul tău este încărcat, tern și deshidratat, sau te lupți de ceva vreme cu acneea este nevoie să îl răsfeți cu un tratament facial personalizat.
Tratamentul antiacneic Acne Fight este unul complex și se realizează cu ajutorul fiolei Dermedics MesoAcne premiată datorită eficientei de care a dat dovadă în lupta împotriva acneei.
Fiola este folosită în cadrul tratamentului JetPeel care prin tehnologia unică a jetului de oxigen puternic presurizat îmbunătățește dramatic textura și aspectul pielii. La baza acestui proces de hidropeeling este îndepărtarea celulelor moarte, curățare și deschiderea porilor fară că terapeutul să vă atingă fața cu mâinile. Astfel, veți avea parte de răsfăț într-un mediu sigur și steril.
Pachetul Acnefight tratează acneea, combate cicatricile și urmele cauzate de ea. Pielea dumneavoastră va fi semnificativ îmbunătățită, vindecată și curată. Tratamentul are următoarele etape:

• Demachiere
• Spatula cu ultrasunete - curățarea tenului în profunzime fară durere
• JetPeel cu fiolă pentru acnee Dermedics
• Oxigenoterapie
• Crema pentru acnee
• Masca LED


Acne Fight este un pachet cu tratamente:


o Nedureroase
o Non invazive
o Fară iritații
o Blând cu tenul
o Care oferă rezultate garantate încă după prima ședință
Preturi si Oferte - Acne Fight
1 sedinta, 1 ora si 20 minute
350 Lei
Cere oferta