Salt la continut
Oferta limitata masajOferta limitata masajOferta limitata masajOferta limitata masajOferta limitata masaj
Oferta Vacuum endermologic
Luna noiembrie este luna ideala in care sa incepeti sedintele de epilare definitiva!

Expunerea la soare in aceasta perioada nu mai este o problema, iar timpul este suficient pentru a scapa definitiv de firele de par nedorite pana sa revina zilele calduroase.

La Body Secret Spa ti-am pregatit cea mai avantajoasa oferta a sezonului


Oferta Epilare definitivaPlatesti 4 sedinte de criolipoliza si primesti
6 sedinte
1200 lei 800 lei
OFERTA LIMITATA
Va asteptam in salonul nostru modern sa va rasfatati cu procedurile noastre.
Programari
Logo bodysecretspa.ro

FOREVER YOUNG

SALON DE REMODELARE CORPORALA SI TRATAMENTE FACIALE

POVESTEA NOASTRĂ

“Lupta cu acneea m-a făcut să îmi caut singură soluții pentru a ajunge la tenul pe care îl am acum. Am încercat tratamente prescrise de medici dermatologi, produse de skincare dermato-cosmetice,antibiotic, etc., însă fără nici un rezultat. Atunci am descoperit beneficiile uluitoare ale tratamentelor faciale realizate de specialiști cu ajutorul aparaturii ultra moderne.

Abia când am descoperit saloanele de tratamente faciale am reușit să fac pași spre tenul la care visam. Mi-am dorit să deschid un business în domeniul frumuseții pentru a ajută și alte persoane care au probleme cu tenul, corpul sau pur și simplu își doresc tratamente pentru întreținere și răsfăț. Mi-am dorit să deschid un salon cu aparatură de ultima generație care să îndeplinească obiectivele ce țîn de piele, silueta, etc. fără să afecteze in nici un fel sănătatea.”

Anita Kacso – Owner
Body Secret Spa
Body Secret Spa

DESPRE NOI

Salonul de remodelare corporală și tratamente faciale, Body Secret Spa, a fost inspirat din dorința de a face atât femeile cât și bărbații să își recapete încrederea în ei.

O piele cu aspect întinerit, un corp cu formeconturate, un ten fără imperfecțiuni, toate acestea generează o stare de bine în rândul clienților noștri.

Ne dorim să va punem la dispoziție aparatură de ultima generație, proceduri sigure, non-invazive, la cele mai avantajoase prețuri.
Tratamentele noastre oferă rezultate rapide în conformitate cu standardele internaționale.

MISIUNE

Misiunea noastră este să obținem prin metode non-invazive și sigure pentru sănătatea dumneavoastră rezultate cât mai apropiate de cele pe care vi le doriți. Obiectivul nostru principal este să va oferim servicii de calitate și personalizate care se pretează pentru nevoile fiecăruia dintre voi.

Bodysecretspa@gmail.com
0727.375.663 / 0745.017.850
Instagram / Facebook

VALORI

PROFESIONALISM
Ne dorim să stabilim împreună cu ține obiectivele și procedurile pe care le vom aborda. Scopul noastru este să îți depășim așteptările, oferindu-ți servicii personalizate, orientate spre rezultate vizibile și rapide.

ÎNCREDERE și SIGURANȚĂ
Toate echipamentele noastre sunt formate din aparatură de ultima generație, performanță, originală și sigură, care respectă toate normele actuale. Îți punem la dispoziție servicii de remodelare corproala și tratamente faciale non-invazive, care nu te pun în pericol în nici un fel. Procedurile sunt efectuate de specialișți cu experiență în acest domeniu.

TRANSPARENȚĂ
Suntem alături de ține pentru a-ți satisface orice curiozitate cu privire la procedurile salonului nostru. Îți stăm la dispoziție pentru orice nelămurire sau informație care să te ajute să înțelegi cât mai bine cum funcționează tratamentele și serviciile noastre. De asemenea, înainte de începerea oricărei proceduri vei primi toate detaliile de care ai nevoie.